miercuri, 30 noiembrie 2011

Stupid me

Ce face omul cand n-are de lucru? Isi face!
Ce face o femeie de 32 de ani cand n-are de lucru? Navigheaza pe net, da peste un site care zice ca ii spune cum va arata peste 20 de ani, cauta 30 de minute o poza in care sa arate ceva mai bine, triseaza si alege o poza de acum 5 ani, da click pe adauga foto siiiii tanananam ... "trimiteti un mesaj cu textul hfhfgdgfffd la nr 12345 pt numai 0,05 euro"
Dilema feminina: sa trimita mesajul sau sa se abtina?
Mneaa, pentru 0,05 euro merita sa arunce o privire in viitor. Si in 5 secunde treaba-i rezolvata. Trimite mesajul, primeste instantaneu un cod, cu nerabdare tasteaza codul primit in campul special si ... un singur click o mai desparte de imaginea doamnei dragute ce spera ca va fi peste 20 de ani.
Click pe butonul stanga al mouse-ului si ... tanananam "ati achizitionat un cod din cele 2 necesare. Va rugam sa trimiteti un mesaj cu textul hfhfgdgfffd la nr 12345. Cost mesaj 2 x 3 euro". Mai bine afisau un banner mare cu "tzapa!" sau "felicitari! esti a tzashpea muiere proasta care n-are ce face!"
Mda... Nu stiu cum o sa arat peste dooj da ani dar sper din suflet sa nu mai scrie pe fruntea mea "asshole" cu litere de tipar ingrosate. Aaaa si ca sa ma dau in fapt pana la capat, mesajul ala a costat 3,05 euro si nu 0,05 cum m-au pacalit nenii aia rai.

******************
De 20 de minute incerc fara succes sa gasesc site-ul tzepar. Nu reusec acum si mi-e mult prea somn sa mai insist acum. Promit sa revin cand il am.
So.... http://you.rosimulare.com ... daca vreti sa folositi acest site, pregatiti-va portofelul :D

3 comentarii:

  1. :)) probabil si eu as fi fost curioasa :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana, iti dau un sfat pentru alta data cand gasesti tentatii pe site-uri: citeste regulamentul de utilizare inainte! E clar, lumea nu are chef sa parcurga pagini de bla bla, vrea doar sa se distreze, dar uneori ajuta. De exemplu, site-ul de care zici tu are regulament publicat, unde zice:

      "Metodele de plată şi preţurile:

      a) Paypal, 0,05EUR , cu titlul “Consultaţii', Paypal e-mail: paypal@you.rosimulare.com

      b) Printr-un SMS cu textul publicat de serviciu trimis la numărul 1263 , costul net este de 2 x 3,00EUR , codul este valabil 48 de ore. Trebuie trimise 2 SMS-uri, poate fi trimis maximum 1 sms în decurs de 20 de minute.

      Nu ne asumăm răspunderea pentru necunoaşterea acestui regulament, a preţurilor serviciilor şi a propriilor posibilităţi financiare. Utilizatorul nu are dreptul la returnarea costului codului de acces."

      Deci? Ce zici? E clar ca sunt niste hoti cei cu site-ul, ca scriu acolo cand pui poza ca te costa doar 0,05 E(am ajuns si eu in faza asta). Dar pe de alta parte, ei isi pun si un regulament public. Si se scot din rahat. Sunt sigura ca multi se opresc cand vad ca li se cere al doilea cod. Sunt curioasa daca sunt si oameni care au trecut de cele 2 sms-uri si au si primit poza pe e-mail...

      Ștergere
  2. Buna Andreea! Iti multumesc pentru sfat dar asa cum ai zis si tu, vroiam sa ma distrez si atat. Daca stai sa citesti regulamentul iti piere tot cheful de distractie:)
    Dar si daca nu-l citesti, garantez ca ti se sterge instant zambetul de pe buze. Ei, omul din greseli invata :)

    RăspundețiȘtergere