miercuri, 1 februarie 2012

Brrrrr

M-a terminat gerul care ne-a lovit de cateva zile! Ma ustura mainile si fata, ma imbrac pana-n dinti si, ca un facut, hainele mele cele mai groase sunt si cele mai urate. Ma deprima la maxim chestia asta. Imi vine sa stau in casa si sa hibernez pana la primavara.
Jur ca as fi capabila sa stau toata luna februarie in pijamale, ascunsa sub pilota si uitandu-ma la filme sau citind carti. As cobori din pat doar ca sa-mi fac ceai si sendvisuri si sa merg la baie. Dusul ar fi optional (cel mult 2 pe saptamana)!
Dar astea sunt doar vise. Caci, daca presupunem prin absurd ca as putea sta acasa o luna,nu ar fi asa cum visez: cu lenevit in pat, ceai caldut, filme si carti. Nuuu!! Ar fi cu alergat dupa fiu-meu,cu "mami hai sa ne jucam de-a....", cu crize de plictiseala ale aceluiasi fiu etc. etc.
Colac peste pupaza, acum ninge. E foarte frumos peisajul... cand il privesti cu nasul lipit de geam si in casa e cald si liniste. Dar cand trebuie sa ajungi la serviciu prin nameti, cand ingheti ca un rahat la birou pentru ca prin geamul "bine" inchis bate crivatul, cand copilul vrea sa il plimbi cu sania/sa faca ingerasi in zapada/sa ne batem cu bulgari/sa facem un om de zapada, situatia devine chiar critica.
Mda... declar oficial ca urasc iarna si astept cu nerabdare primavara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu